La Dansa de la nostra comarca!!!

Ja la tornem a tenir aquí!

La nostra dansa, la nostra cultura, un bé tant preuat... Un any més arriba el Ball de Gitanes del Vallès a mans de l'Esbart Dansaire de Llinars i d'altres colles convidades, de les nostres contrades.

Gaudir ballant-ne i fer gaudir veient-ne és l'objectiu de tots. Així us animem a tots a venir, tant grans com petits. Tindrem colles balladores de totes les edats i estils. Com es diu, "a la varietat hi ha la riquesa!", i el Ball de Gitanes n'és un gran exemple!

Enguany celebrem la nostra 26a Trobada ininterrumpuda. I per moltes més que poguem celebrar-ne amb tot el poble! A més, estem d'estrena!! Estrenem grup nou en el Ball de Gitanes, el grup de joves. Un grup amb afany de créixer i aprendre cada dia més, amb plena vitalitat al cos!! L'estrena de les "seves" Gitanes no deixarà indiferent a ningú, segur! I com a grup nou, també veurem quin és el vestuari que duran, viu i vistós!

Però, Ep!!!! No s'acaba aquí!! Els nostres xiquets també estrenen vestuari!! Un vestuari que ja ha causat furor als pobles on han actuat aquesta temporada '16. No us els perdeu!! També us duran alguna que altra sorpresa en les seves peces del Ball de Gitanes, així que preneu nota del planter que té aquest poble!

I deixarem a l'aire un altre concepte, molt nou en l'àmbit del Ball de Gitanes, per a que pogueu viure'l en directe amb tota l'emoció possible: EL CONCURS!!

Us hi esperem a tots, perquè sabem que tots hi teniu família, amics o companys de classe, que a molts s'us envan els peus quan escolteu música, que teniu un motiu més per a sortir a fotografiar què passa pel nostre poble... Qualsevol "excusa" és bona per a no perdre's una festa com aquesta! Nosaltres us agraïrem molt el vostre caliu!

No hi falteu!!




*En cas de pluja, ho farem al Pavelló.