BON TEMPS, BONA FESTA!

Portem unes setmanes que Déu n'hi do!! 

A mesura que arriba el bon temps comença l'època de celebracions variades... Tant és així, que des de Carnestoltes que no parem!! 

Per Carnestoltes mateix va començar la Temporada 2017 del Ball de Gitanes, on la nostra Escola de Dansa ha anat per alguns pobles a fer-se veure i mostrar com ballem el Ball de Gitanes del Vallès a Llinars! El Cos de Dansa s'ha volgut esperar a fer-ho per a la Trobada d'aquí llinars, celebrada el passat 7 de Maig. 

Aquesta setmana, però, donarem aquesta temporada de Gitanes '17 per acabada amb la tradicional Trobada a Montserrat i la ballada conjunta que hi fem tots els pobles participants! 

També estem molt contents d'haver participat, un any més, a la Diada d'Entitats del poble, on l'Escola de Dansa hi va fer una petita exhibició.


A més, també vam fer 2 concursos!! 
El primer consistia en executar un punt típic del ball "l'Hereu Riera", amb un temps màxim de 3 minuts. El participant amb més salts fets evitant fer caure la creu guanyava! 
El segon es tractava de fer-se una foto amb algú de nosaltres, el nostre estand, o algun element de l'Esbart i penjar-ho a les xarxes socials. Esperar uns dies, i la fotografia amb més "m'agrada" guanyava! 
...I no es guanyava qualsevol cosa, no...!! Ni més ni menys que un sopar per a 2 persones!!

Previsió dels propers dies?? 
Ballar molt i molt!!! 
Com dèiem fa un moment, tenim a la vista l'actuació a Montserrat, aquest proper diumenge 28. 
Cap a mitjans de juny (diumenge 18) el DANSAMICS, amb dos esbarts convidats! 
I ja per a més endavant... la col·laboració al Seguici de Festa Major i l'espectacle "La Coctelera", i l'actuació gran, DANSEM EN CATALÀ, cap a finals d'any. N'anirem parlant poc a poc!!